Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВНяма правителство вече 6 месеца, защото

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВНяма правителство вече 6 месеца, защото
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Правителство няма заради Радев, а сценаристът се нарича Иво Прокопиев

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Няма държавно управление към този момент 6 месеца, тъй като президентът Радев избра този метод - да има служелен кабинет, по-късно още един, тъй като задкулисието в композиция с президента Радев избра този метод. Откъде на 21 април са знаели, че няма да има постоянно държавно управление, откакто на 20-и беше връчен първия мандат. Как това момче Кирил Петков още на 21 е знаел за това и е написал в молбата си до канадските управляващи, че има мотгив да бъде назначен за длъжностен министър? Той даже не е написал, че е бил определен, а назначен, забележете! 

Това разяснява в ефира на бТВ Йордан Цонев.

Тогава имаше да се извъртат още два мандата. Кой им беше споделил, че няма да може да се сформира кабинет!? Задрукулисието им сподели да не съдзадават кабинет. Царят на задкулисието, този, който даде имената на множеството в служебното държавно управление - Иво Прокопиев. Той е създател, разяснява той.

Той имаше въздействие върху най-малко две от протестните партии - Мая Манолова и Демократична България, счита Цонев. 

Българите желаеха постоянен кабинет, който да работи и да се оправя с рецесиите, които им се натрупаха на главите, уточни той.

Задкулисието прави по този начин, че България да няма непоклатимост. Никой не се заяжда с Кирил Петков и неговото поданство, а се заяждаме с това, че е излъгал, разяснява той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР